Spring naar content
ben BAaS
NeWS!
!!!

Activiteiten overzicht Geertruidenberg

Check hier snel het weekoverzicht van alle activiteiten van het jongerenwerk in Geertruidenberg!

Lees verder

FIKS: Weten wat je wil

ETTEN-LEUR. FIKS helpt jongeren uit Etten-Leur, Breda, Zundert en omstreken het verschil te maken tussen ‘niet weten wat ik wil’ en ‘eindelijk gevonden wat ik wil.’ Op woensdag 20 september en 25 oktober aanstaande, starten FIKS-programma’s in Breda. Bij toffe lokale bedrijven en organisaties ontdekken jonge mensen uit de regio Breda in tien tot zestien weken wat ze écht willen, waar ze goed in zijn en wat ze liever niet doen.

Lees verder

Activiteiten overzicht Oosterhout

Check hier snel het weekoverzicht van alle activiteiten van het jongerenwerk in Oosterhout!

Lees verder

Activiteiten overzicht Breda

Check hier snel het weekoverzicht van alle activiteiten van het jongerenwerk in Breda!

Lees verder

Eindevent FIKS Etten-Leur

FIKS helpt jongeren uit Etten-Leur, Breda én Zundert en omstreken het verschil te maken tussen ‘niet weten wat ik wil’ en ‘eindelijk gevonden wat ik wil.’ Samen ontdekken jongeren wat ze willen, waar ze goed in zijn en wat ze liever niet doen. Bij toffe lokale bedrijven en organisaties ontdekten jonge mensen uit de regio Etten-Leur, Zundert en Breda in tien of zestien weken wat ze écht willen, waar ze goed in zijn en wat ze liever niet doen. Op 8 juni jl. presenteerde de groep van Etten-Leur hun eindevent!

Lees verder

Campagne ‘MedeMogelijkMakers’ Surplus – de Week van de Jonge Mantelzorger 2023

Van 1 tot en met 7 juni is het de Week van de Jonge Mantelzorger. Om jongeren bewust te maken wat een mantelzorger nu eigenlijk is én dat ze het misschien ook zelf zijn, lanceert Surplus in die week de campagne ‘MedeMogelijkMakers’. In deze campagne staan jongeren centraal die een gezinslid helpen. En daarmee heel veel mogelijk maken.

Lees verder

Derde seizoen van podcast voor jongeren

Op 20 juli 2022 startten jongerenwerkers Daan en Esmee met de podcast ‘Straattaal’ voor jongeren. Dit bleek een groot succes en daarom volgde een tweede seizoen. In de cijfers is terug te zien dat de podcast goed scoort. Reden om op 12 mei aanstaande te starten met seizoen drie! 

Lees verder

FIKS: Weten wat je wil

FIKS helpt jongeren uit Etten-Leur, Breda én Zundert en omstreken het verschil te maken tussen ‘niet weten wat ik wil’ en ‘eindelijk gevonden wat ik wil.’ Samen ontdekken jongeren wat ze willen, waar ze goed in zijn en wat ze liever niet doen. Op woensdag 29 maart aanstaande start het FIKS-programma in Breda. Bij toffe lokale bedrijven en organisaties ontdekken jonge mensen uit de regio Breda in 10 tot 16 weken wat ze écht willen, waar ze goed in zijn en wat ze liever niet doen. 

Lees verder

Jongerenwerkers zetten VR-brillen in

Eén van de nieuwere ontwikkelingen op het gebied van gaming is Virtual Reality (VR). Dit is een computertechniek waarbij het lijkt alsof je in een andere werkelijkheid bent. Door het opzetten van een speciale VR-bril is een computerbeeld te zien. Bij Surplus staat innovatie hoog in het vaandel. Het jongerenwerk zet de VR-brillen daarom in als methodiek en om in contact te komen met jongeren.  

Lees verder

Versterking voor het jongerenwerk Oosterhout

De jongerenwerkers zijn er voor alle Oosterhoutse jongeren. Het team Oosterhout kreeg in januari versterking. Jongerenwerker Djoy Brust (31) heeft zin in deze nieuwe uitdaging en gaat zich met name focussen op Oosterhout Midden en veiligheid.  

Lees verder

Check ons YouTube-kanaal

Lees verder
surplus_ben