Spring naar content

 

 

Het dagboek van… de stagiaires uit Breda

Dinsdag 8 december 2020, Galaxy Breda 

Vandaag hebben de stagiaires uit Breda een cursus gevolgd over ongevraagd contact maken. Ongevraagd contact? Wat is dat? Ongevraagd contact is het maken van contact zonder dat de ander daar om heeft gevraagd. Dit kan op allerlei verschillende manieren, zoals een jongerenwerker die op een groep jongeren op straat afstapt om een praatje te maken. Een jongerenwerker die iemand in een jongerencentrum zomaar aanspreekt is ook een vorm van ongevraagd contact.

Lees verder…

 

 

Het dagboek van… jongerenwerker Machteld

Dinsdag 5 januari 2021, Galaxy Breda

Jongerenwerker Machteld is sinds 2016 werkzaam bij Jongerenwerk Breda. Waar zij in het begin juist veel op de voorgrond te vinden was werkt Machteld nu meer achter de schermen. Veel activiteiten die door het jongerenwerk worden georganiseerd zijn zichtbaar voor iedereen, zoals bijvoorbeeld sportactiviteiten die midden in een woonwijk worden georganiseerd. Maar er zijn ook veel activiteiten die op de achtergrond uitgevoerd moeten worden.

Lees verder…

 

 

Het dagboek van… jongerenwerker Esmee

Woensdag 6 januari 2021, Galaxy Breda

Jongerenwerker Esmee is de jongste van het team. Veel jongeren kenden Esmee al als stagiaire, maar sinds 2020 is Esmee officieel werkzaam bij Jongerenwerk Surplus in Breda en Oosterhout.

Lees verder…