Spring naar content
ben BAaS
FlEX
!!!

Dylan was bij de eerste MDT sessie

Op Donderdag 5 Maart hebben we de eerste sessie van de MDT Youth sessies gehad. We hebben hier gezellig met een flinke groep jongeren en professionals zitten brainstormen over de nieuwe maatschappelijke diensttijd.

Lees verder

Interview met BO

Bo (16): “Ik zag het niet als zorgen, maar deed het puur uit liefde”  “Ik ben Bo, 16 jaar oud en ik woon in Breda. Ik ben jonge mantelzorger geweest voor mijn moeder. Mijn moeder heeft twee jaar geleden te horen gekregen dat ze melanoomkanker heeft. Dat is één van de ergste vormen van huidkanker. Tijdens de operatie hebben de chirurgen de grote beenspier van mijn moeder geraakt. Daardoor is ze nu aan haar rechterkant verlamd. Sindsdien heeft mijn moeder moeite met lopen en moet ze opnieuw leren lopen. Ik heb dus best een heftige tijd achter de rug.” 

Lees verder

VRAAG ‘T HET JONGERENWERK

Check hier ons nieuwe concept: Vraag 't Het Jongerenwerk.

Lees verder

VRAAG ‘T HET JONGERENWERK

Wat zijn de gevolgen van het afsteken van vuurwerk? Check snel onze video voor de expertise van onze eigen agent en brandweer.

Lees verder

VRAAG ‘T HET JONGERENWERK

Wat moet je doen als één van je huisgenoten positief test op corona? Jongerenwerkers Joost en Eline geven antwoord!

Lees verder

Pubers aan de kook: het kookboek

Jongerenwerker Norbert: Met veel trots presenteer ik jullie de film over ons begin december gereedgekomen en uitgegeven kookboek: “Pubers aan de kook“ ! Van de jeugd, voor de jeugd. Bij elk onderdeel waren de koks betrokken en daar hebben zij een stevige bijdrage aan geleverd. Van koken tot tekst, titel, fotografie …. alles. Nu ligt het in de centrale bibliotheek! Met dank aan mijn collega's: Diantha de Vries van De Nieuwe Veste, Goswin Konings van Cubiss, Anne de Graaf onze foodblogger & de provincie Noord Brabant. Veel lees -en kijkplezier & ………… eet smakelijk.

Lees verder

Wij zijn trots op Breda!

Bredase jongeren, jullie zijn al goed bezig. Maar we zijn er nog niet, dus heeft Breda jou nodig. We dagen je uit om geen vuurwerk af te steken. Want alleen samen fixen we dit! #wijzorgenvoordezorg #alleensamenfixenwedit #positivevibes

Lees verder

VRAAG ‘T HET JONGERENWERK

Vraag 't Het Jongerenwerk. En of wij nog vakantie tips hebben. Check snel de video voor wat Esmee, Eline en Machteld graag hun vrije tijd doen!

Lees verder

VRAAG ‘T HET JONGERENWERK

Inspireer ons en laat je goede voornemens achter op onze insta @jongerenwerkbreda Check de video voor de plannen van @jongerenwerker.eline, @jongerenwerker.esmee en @jongerenwerker.machteld om 2021 goed te beginnen!

Lees verder

VRAAG ‘T HET JONGERENWERK

Altijd al willen weten wat het jongerenwerk doet? Check snel onze nieuwe video!

Lees verder

VRAAG ‘T HET JONGERENWERK

Maandag 18 januari is het Blue Monday: de meest deprimerende dag van het jaar. Het jongerenwerk geeft je vast wat tips hoe hier -voorbereid- mee om te gaan!

Lees verder
surplus_ben